Despre mine

Intr-o zi cand a nins cu soare

Profesional sunt cam asa: absolventa de liceu real si prin urmare studenta la filosofie. Cu un master in curs la aceeasi facultate.  Intre timp am terminat masterul cu specializare in Etica Aplicata in afaceri si organizatii. Momentan lucrez in domeniul financiar, l-as schimba pentru ceva interactiv si putin mai creativ.  

S-a schimbat si asta, la 28 de ani fara o luna. Am trecut in zona de comercial si ma simt de parca merg din nou la scoala. Doar ca invat practic prin munca, iar teoria mi-o aleg singura. E bine.

Mai jos, prezentarea mea din 2008, atunci cand am inceput blogul. Intre timp, acest spatiu a devenit locul unde prezint lucrurile frumoase din jurul meu, povestile care merita spuse, lectiile pe care le-am primit si despre care cred ca ar putea ajuta. Dependentele au ramas aceleasi.

Dependenta de:  iesit din casa, ciocolata, ceai si carti (si de citit si de cumparat), munte, povesti, muzica, oameni si cautari.

Imi plac acadelele, sa ma joc sotronul, sa ma plimb, copiii si copilariile, nebuniile inconstiente, poezia simpla si sa scriu.

Iubesc primavara pentru copacii infloriti. Iubesc toamna pentru ploile ei repezi sau lungi si pentru zilele de stat in casa. Iubesc vara pentru escapade, alergari, jocuri, miros de libertate. Cu iarna inca sunt certata.

Imi place sa rad. Sa simt ca fac asta. Cel mai mult imi place puterea pe care povestea unui om iti poate schimba starea de spirit. Asa ca ma fascineaza ideea de a gasi un dram de optimism printre multe lucruri gri.

Zambet marin

Zambet marin


Time cannot break the bird’s wing from the bird.
Bird and wing together go down, one feather.
No thing that ever flew, not the lark, not you,
Can die as others do.

Pentru detalii despre retete culinare, muzicale, literare sau pur si simplu pentru o vorba buna,  ma gasesti pe oana.sunt.eu[at]gmail[dot]com

48 de gânduri despre &8222;Despre mine&8221;

  1. Dragalas blogul asta al tau. Te felicit pentru capacitatea ta de a manageria timpul. Parca stii sa il aduci de partea ta. Poate ma inveti si pe mine.

    Ti pup,
    Titi. 🙂

  2. Am dat peste blogul tau intamplator, apasand sagetuta de „next”. Vreau sa spun ca incepe sa imi placa ce citesc aici. 🙂
    Numai bine!

  3. Ma bucur ca iti place „descoperire”. Sper sa iti placa si ce o sa mai fie de acum inainte (asta daca mai ai curajul sa treci pe aici). Toate bune.

  4. imi place ce si cum scrii.din pacate sunt emo azi si nu te pot lauda prea mult.da e d f bine.keep up da good work!

  5. probabil ca nu te asteptai sa primesti vreodata vreo atentie pe blog chiar de la mine,considerand ca eu snt handicapat in zona asta.dar chiar mi-a atras atentia in mod placut .zambetul tau din scriitura imi aminteste de al meu pe vremea cand inca nu desenam cacaturi
    te pup.
    P.S.am si acum vaca aia pentru tine,poate o invatam sa dea silva neagra in loc de lapte;)

  6. Hm… ciocolata.. bun.
    Daca tot avem atatea in comun devino partener PiticiPeCreier.ro .

    E un site care compara pretul cartilor de pe net. Face bine la buzunar si nu musca.

    Te astept.

  7. am dat de tine apăsând „next” pentru un blog aleator

    te-am adăugat şi eu în blogroll-ul meu, şi asta până să apuc să citesc că-ţi place folk-ul… 🙂 dar e ok, chiar şi aşa…

  8. well, ma bucur ca iti place ce gasesti pe aici. eu o sa citesc ce e pe la tine, sa vad cum e 😀 nu cred ca o sa ma omoare. asta imediat ce termin sesiunea.
    ps: semidependenta de muzica folk e data si de faptul ca o promovez si sunt redactor la un portal de folk. dependenta de muzica (si aici intra un playlist care cuprinde de la clasic la funk sau punk) e una prestabilita. si…what’s wrong with folk music?

  9. nu e nimc rau cu folk-ul, si mie imi plac anumite bucati sau – mai ales – anumiti autori (alifantis, de ex., sau andriesh – in masura in care se chemaa folk ce face el etc…)

    doar ca e un pic prea de nisha & e asociat cu o anumita neadecvare la societatea de azi, a celor care il asculta si-l traiesc 🙂 atata tot.

    nu te speria de ce scrie la mine pe blog… nu sunt un monstru. 🙂

  10. apoi….nu e evident ca sunt o neadcvata? am terminat filosofia, lucrez in domeneniul financiar (desi mi-as dori sa lucraz in jurnalism) 😀
    in plus de asta, citesc tot felul de carti dubioase si promovez tot felul de neadcvati 😀 oricum, daca promovez folkul nu inseamna ca ascult numai asa ceva. ascult muzica.

    blogul pare simpatic. nu am apucat sa frunzaresc prea mult, cica sunt in sesiune.

  11. mersi frumos:). am dat peste blogul tau cautand cuvantul a dormi, din intamplare. si m-a facut sa zambesc intr-o perioada cam f plina de stres pt mine. deci: multumesc inca o data:)

  12. Felicitari pentru cum scrii! Mi se pare cald, ca la bunica acasa (aici imi vine sa plang oleaca ptr ca a murit cu putin timp in urma, dar asta-i viata, oricum nu ne aveam prea bine!). Cand acesez blog-ul tau (rar ce-i drept ptr ca in rest sunt foarte ocupat cu facutul banilor si din cand in cand si cu iesirile in cluburi) ma face sa ma simt copil. Un copil mic, de 5-6 anisori, stand la soare pe iarba si uitandu-se la nori.Si de asemenea, (poti sa razi acum de mine), imi face o foame incredibila 🙂 Hai ca fug la trattoria sa mananc pilaf cu scoici…I’m on a diet 🙂

  13. Multumesc pentru promovarea pieselor mele. Se pare ca impartasim acelasi „blestem”- muzica folk. Mult succes cu blogul si cu proiectul forever folk. Frumosii nebuni ai zileleor noastre. Cat curaj iti trebuie sa incerci sa promovezi folk.ul… si cata nebunie… toate cele bune din Tulcea.

  14. A, inca ceva… ma bucur ca unii/si dau seama. Suntem niste neadaptati la societatea actuala… si al dracului sa fiu daca vreau sa ma adaptez. Nu e semn de sanatate cand te integrezi perfect unui sistem bolnav. Am citit asta undeva, nu sunt eu un geniu…

  15. Multam fain de aprecieri. Imi asum nebunia de a vorbi despre ce imi place. Iar muzica folk e un „viciu” la care nu vreau sa renunt si nu vad de ce as renunta. La fel ca si cartile, cafeaua cu lapte si ciocolata. Iar piesele tale le promovez pentru ca prietenii de FolkFrate mi le-au adus in atentie si mi-au placut. Numai bine iti urez si te astept, din cand in cand, si in vizita la ForeverFolk.

  16. Servus , am dat de tine de pe blogu’ lu mishu si dupa ce am citit cate ceva am devenit destul de interesat , sper sa fie asa si in continuare caci o sa citesc. Te-am si adaugat la blogroll si inca o multumire pt ca de aici am gasit blogul Muzica Nu Ucide. Cat despre folk , ma bucur ca iti place …sunt foarte putini la ora actuala care asculta folk cu placere.

    • Ce scriu eu aici are in genere scopul de a fi interesant pentru mine, peste 10 ani, cand o sa vreau sa vad cu ce imi omoram tineretile 🙂 Ma bucur daca place, asa ca te astept cu mare incantare pe aici 😀

  17. Iti place liliacul si folk-ul…deja am gasit aici la tine doua cuvinte foarte dragi mie…unul parfumat si unul ce canta mai placut decat oricare altul. Scrii cald si imi place. Si mi-a placut replica ta referitoare la faptul ca asculti muzica…Iti doresc sa ai parte de cat mai multa MUZICA si de cuvinte calde!

  18. Hello Oana,

    Congrats for the blog !!! Really enjoyed reading it…. :)))) m-am dat dreaq… nu mai stiu sa vb „za romanian language” :))) stii ce…?? mi-e dor de o noapte plina de folk…. mi-e dor sa stau o noapte intreaga…un weekend la un vinisor, la o cantare „magica” … . blog’ul tau…e o incantare pentru simturile mele (in combinatie cu playlistul meu (folk frate 😛 )
    uite ca tot vorbeam de folk… cautand pe net am descoperit o super voce (dementiala as putea spune)… astept impresii…

    that’s all for now…. going to fucking sleep…(just got home from work 03.28 a.m. ) see you tomorrow !!!

    take care… keep walking!!!!

    • @ ostap bender. Mersi fain de aprecieri. Imi place sa cred ca e in crestere blogul
      @ mika. Tu….esti fenomenal :)) restul comentariului ti-l spun personal

  19. Salutare, Oana;se pare ca avem aceleasi hobby-uri: „iesit din casa, ciocolata, ceai si carti (si de citit si de cumparat), munte si povesti. Si muzica folk”;
    Ma bucur ca te-am gasit … pe twitter; acum incep sa citesc ce scrii;

  20. Un numar de prietene si prieteni de-ai mei iti multumesc foarte mult pentru blog si retetele lui din link-urile lui Adi Hadean and Co si te roaga sa mai pui astfel de link-uri daca ai gasesti ca le place sa manance ce gatesc eu dupa retetele altora 🙂

  21. LA MULTI ANI ! Imi place blog-ul tau & avem multe in comun. Am sa-ti dau un follow. Scrii fresh si sincer – ceea ce insemna deja mult 🙂

  22. Felicitari,Oana

    Te-ai schimbat foarte mult! Esti intradevar deosebita!M-a emotionat poezia dedicata mamei! Dana e o fericita!Poop!
    Cristina

  23. frumos scris! m-am decis sa revin, iar pentru asta las semn in blogroll la mine ca sa te stiu! 🙂 sare in mancare zici tu, filosoafo! bine! 🙂

Lasă un comentariu