Scrisori de la Ziua de Mâine (3)

Dragă R,

Scriu din fugă scrisoarea de azi și cu un pic de oboseală acumulată între taste. Ce-i drept, e greu să îți povestesc tocmai ție despre Alba Iulia. Când pe noi ne-au legat mai întâi folkul, mai apoi Sibiul, și nu în cele din urmă edițiile precedente petrecute aici.

Ai avut mereu grijă de mine și de nervii mei – mereu zbuciumați de amoruri mai mult sau mai puțin elocvente sau de munca împinsă la extrem. Ai găsit mereu o vorbă bună. Un concert care să mă aducă cu picioarele pe Pământ. Un motiv destul de bun să nu renunț. La scris, la voie bună, la prietenii.

Îți scriu tocmai ție pentru a îți mulțumi. De reîntâlnirea cu Alba Iulia și de prietenia care încă ne leagă. Și azi, pentru articolul ăsta. Care știu că ți-a dat emoții și pe care știu cu cât drag l-ai construit, și la care mă voi întoarce cu drag atunci când o să vreau să caut starea de acum.  Mai apoi vreau să-ți mulțumesc pentru tăria cu care crezi în frumosul din spatele unor scene ce uneori par pline de figuri gri, pentru visele pentru care crești, pentru că încă ai grijă de mine.

Azi mergem împreuna să descoperim Interioarele lui Andrieș. Și nici nu mă pot gândi la un om mai bun cu care sa fac asta.

Să rămâi mereu un pic visătoare, dragă R.

Cu drag,

Oana

SAMSUNG CSC

(Există în cadrul Festivalului Ziua de Mâine o serie de momente speciale pe care le-aș împărți cu anumiți oameni. Pentru că așa cum Festivalul a crescut în 10 ani de existența, așa s-au întâmplat si pentru mine niște întâlniri frumoase pe drum, fie la Alba, fie în zona muzicii folk, fie undeva, la acele puncte care te schimbă și te definesc. Prezența mea la Festivalul în aceste zile este pretext pentru 10 scrisori-amintire. Despre oameni și despre muzică. Între timp, vă invit să stați cu ochii pe ForeverFolk, atât de Facebook, cât și pe site, pentru a vedea prin ochii noștri cum se simte ediția aniversară. Nu voi da nume destinatarilor, pot fi la fel de bine adresare oricăruia dintre voi).

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s