Un Crăciun despre oameni

Nu despre cadouri. Nici despre ore petrecute în trafic, în căutarea lor. Nici măcar despre serile prelungi în care împachetezi sarmale sau coci cozonaci aromați.

Acum, spre final de an, avem cu toții tendința de a face bilanțuri. De a vedea ce a fost bun, de a ne crampona de cele câteva rele, de a trage linie peste ce am învățat. La urma urmei, tot ceea ce îți rămâne sunt oamenii care au fost alături de tine în toate aceste lucruri. Cei care ți-au înțeles tăcerile și uneori ușile închise. Cei care ți-au întins o mână de ajutor, atunci când tu nici măcar nu știai cum să o ceri. Cei care te-au certat uneori, doar pentru a îți aduce aminte că fericirea nu e un drum pe care să mergi singur și care nu are valoare dacă nu este împărțit.

Fă-le un cadou frumos mâine. Spune-le, alături de un Crăciun fericit și Mulțumesc.

La urma urmei, sărbătorile de iarnă sunt despre Iubire în toate formele ei. Cea pe care o dăruim și mai ales cea pe care o primim, și pe care de multe ori o considerăm ca fiind de la sine înțeleasă.

Lumea e mai frumoasă prin gesturi mici. Aveți răbdare să le descoperiți. Măcar acum, când timpul are un pic de răbdare cu noi.

Să aveți un Crăciun cu oameni frumoși și bucurii împărtășite! 

Cu drag,

Oana

PS: cadourile cele mai frumoase nu vin în pachete bine ambalate cu funde roșii, ci sub forma unor momente care îți aduc zâmbetul pe buze. Vă mai doresc să găsiți destule zilele astea, dar mai ales să aveți destule la voi pentru a le împărți cu toți oamenii dragi sufletului vostru.

Și un cadou pentru voi. O poveste.

Un gând despre &8222;Un Crăciun despre oameni&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s