mâncarea are o strălucire a ei…

…și când o mănânci strălucirea dispare. 

Atunci am realizat. Amestecul din fața mea, din care se simțea mirosul de lămâie, aroma de scorțișoară, jocul de texturi nu era decât un amestec de viață. De momente aruncate la întâmplare, de senzații, de bucurii mărunte care nu își au rostul atât timp cât nu se împart cu celălalt.

Un băiat și o fată suspendați deasupra iadului, iar limbile de foc pârjolesc totul….stau și nu se țin de mână. Chiar dacă sunt cele mai apropiate persoane de pe lumea asta, oricât de triști și singuri ar fi ei vor să stea pe propriile lor picioare. Nu cer ajutorul și nu și-l oferă.  Totuși de departe se vede că sunt un cuplu, o femeie și bărbatul ei, chiar dacă ei nu se comportă așa. 

Ăsta e finalul aproximativ al unei piese de teatru (Chutney pe numele ei) care m-a făcut să zâmbesc, să mă privesc în interior, să îmi fie milă, să mă emoționeze fără a putea face ceva împotriva ei. Cine și de ce puteți citi pe ForeverFolk.

Să mergeți să o vedeți. Și mai ales să mergeți cu inima deschisă, să nu vă speria asemănările cu realitate și să vă bucurați de ea ca de o ședință de terapie. La final, aduceți-vă aminte să vă bucurați de oameni de lângă voi, înainte de a rămâne prinși între ziduri.

DSC_6034_PREL

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s