Definiții inversate

Alice este un o ființa, de gen feminin, dintr-o carte a cărei titlu conține numele ei. E tânără, nemăritată, fără copii, nu moare, nu e super-erou, nu are un iubit și nici de viță nobilă nu e. Aproape trist, dat fiind că singura afirmație e că se află într-o călătorie.

Titlul este ceva abstract care poate fi pus în concret de oameni. Doar de cei care aleg să facă asta și care au de la o anumită vârstă în sus. Poate sau nu să îi influențeze pe ceilalți, poate sau nu să aibă legătură cu sentimentele, și reprezintă o transpunere în scris a unor gânduri.

Hipermarketul este un obiect mare care nu intră în casa omului, dar se află pe lângă ea. Cu toate acestea este folosit de oameni, e format din mai multe bucăți, și conține mult metal. Nu are roți și nu la un moment dat avea același proprietăți cu un cazan de țuică.

Margarina este ceva comestibil, nici dulce – nici sărat, ambalată individual și care se găsește în toate magazinele. Nu e nici fruct, nici legumă, poate fi folosită și ca atare și în mâncare.

Aseară ne-am jucat. Așa, pe la miez de noapte, ca ideile să fie cât mai crețe. La un moment dat, am ajuns la un joc în care fiecare scria un cuvânt, îl așeza pe fruntea persoanei de lângă și apoi fiecare trebuia să ghicească ce/cine/cum este. Punând celorlalți întrebări la care răspunsul putea fi Da sau Nu. S-au creat multe crize de identitate (sunt asta? nu sunt? oare ce pot să fiu și să am proprietățile astea?)  și cam la fel de multe râsete. Și definițiile de mai sus. Concluzia e că uneori e bine să revii la jocuri simple și la seri cu oameni simpatici. Ceea ce vă doresc și vouă 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s