De mers la


Calendar mic plin de evenimente faine la care îmi propun să ajung în perioada următoare și pe care le recomand cu drag.

o vizită la Atelierul de Pânză. Niște oameni simpatici dintr-o asociație pe numele ei Viitor Plus au pus la cale acum mai multă vreme un mic atelier care produce sacoșe din pânză. Acolo muncesc persoane aflate în dificultate, și sunteți așteptați la o poveste completată de personalizarea sacoșelor sau, de ce nu, realizarea uneia chiar de către voi. Se întâmplă mâine, de la ora 14 până la ora 20, iar detalii găsiți pe pagina evenimentului. Eu mă bucur doar că e deschis până la ora 20 și așa voi prinde măcar o oră de povești. Și poate reușesc să îmi iau o sacoșă, pentru că le știu de multă vreme și sunt simpatice tare.

lansarea albumului HOINAR prin Piața Matache. Am mai scris și mă repet, e o lansare pe care o aștept de mult, într-un spațiu aerisit și primitor. La Teatrul Excelsior – adică. Pe 11 februarie, detalii găsiți la nimeni altul decât cel din spatele poveștii – Marius Matache

un eveniment inedit pus la cale de Editura ALL, pe 14 februarie. Eu am aflat despre ce e vorba și nu spun mai departe decât că e fain. Dacă vă interesează, scrieți la adresa loredana.modoran@all.ro. Bonus pentru participanți: o carte la alegere 🙂

Cam atât pentru luna acesta, mi-aș dori și o piesă de teatru și un concert de muzică clasică, dar încă nu mi-am făcut temele.

Pentru martie știu sigur deja că e lansarea byron. Atenție, biletele se pot deja achiziționa, să nu spuneți că n-ați știut!  Și Portret de femeie, mai pe la început de lună, așa.

Să mai spună cineva că atunci când e frig și noroi vrei să stai numai în casă! 🙂

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s