Dragul meu cititor / Draga mea cititoare

Sunt atâtea urări pre-stabilite pentru Sărbătorile ce (sper că) îți umplu inima zilele acestea, încât greu de crezut că ai mai putea găsi gânduri care să nu fie încadrate în șabloanele lor. Tocmai de aceea, îți doresc ca – măcar pentru câteva clipe – să uiți tot ce știi despre Crăciun. Și să te bucuri sincer de oamenii de lângă tine. Că sunt familie sau prieteni, poate chiar necunoscuți care îți umplu golul Sărbătorilor departe de Acasă.

Și mai apoi, încă câteva clipe în care să citești povestea ce stă la baza zilei de mâine. Despre păstori, îngeri, umilință și magi cu daruri multe. Împarte-o copilului tău sau măcar celui din tine. Și adu-ți aminte că, la urma urmei, e o sărbătoare a Dragostei supreme (cea care transformă Universul în Om), a Luminii, a Binelui.

Și chiar dacă toate aceste valori îți par perimate sau coborâte din tratate de filosofie, permite-ți vă visezi măcar în seara de Ajun. Fă un efort și Iartă. Permite-ți să lași grijile de-o parte și Iubește sincer. Și mai ales, nu uita că dincolo de hârtiile ambalate de sub brad, lângă tine e cel puțin un Om pentru care merită să zâmbești.

Vă doresc să vă fie Pace și Cald în inimă. Restul va veni de la sine!

Pentru că și mie îmi place jocul de lumină din jocurile de copii.

Publicitate

Un gând despre &8222;Dragul meu cititor / Draga mea cititoare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s