Plante, povești și o campanie publică de fotografie

Îmi plac la nebunie oamenii pasionați de ceea ce fac. Fie că scriu, pictează ori joacă teatrul, trăiesc cu impresia clară de la tipul acesta de oameni poți aduna atâta energie bună că poți dărâma munți. Când am fost în tabără mi-am luat timp să vorbesc cu doamnele frumoase de la Dacia Plant, pentru că am vrut să văd povestea din spatele unei afaceri. Am descoperit plăcerea de a discuta despre oamenii pe care nu îi vezi dar care contează, despre mâine, dorința de învăța și de a face lucrurile altfel. Am testat ceaiuri și siropuri, nu neapărat pentru că mi-au fost făcute cadou, ci pentru că am știut ceva despre ele. Și am avut un dram de încredere în puterea plantelor, așa cum mi-am adus aminte de ea din știința fără de carte a bunicii mele.

Îmi plac poveștile. Să le citesc, să le ascult (teatrul radiofonic cu povești e o experiență aparte, cu gust de ceai de tei și pâine prăjită cu lămâie). Cele pe care ți le așezi frumos în suflet și din care te hrănești atunci când simți că ai obosit. Cele pe care le poți crea din momentele frumoase. Cele pe care le auzi de la alții, dar în care îți regăsești bucata de tine. Poveștile cu zâne bune, dar și cele cu oameni de lângă mine.

Îmi plac imaginile. Cele pe care, la finalul unei perioade, le poți așeza într-un album și poți spune că sunt părți din povestea ta. Sau a unui om drag. Sau, mai ales, a unui copil ce-ți este parte de suflet. Că ți-e copilul tău, fratele mai mic sau nepoata pe care o iubești pentru că are numele tău, fotografiile lor sunt parte a devenirii voastre.

Pentru că îmi plac toate acestea, pentru că niște oameni le-au pus laolaltă, și pentru că îmi e drag să vă dau de veste de lucruri frumoase vă spun doar atât: Poveste cu îngeri – campanie publică de fotografie destinată copiilor.

Când? 24-25 noiembrie, între orele 10-18.

Unde? Sediul Asociației ROI (Bd. Schitu Măgureanu, nr 45).

De ce? Pentru că, dincolo de sesiunile foto, vor avea loc ateliere de spus povești și ateliere pentru părinți, pentru că va fi loc de joacă pentru copii gamă nou lansată  și a primi cadouri.  Pentru a afla mai multe despre noua gama Îngerașul de la Dacia Plant – gamă special lansată pentru copii, ce conține șase produse speciale, dar nu conține coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori artificiali.

“Pentru că o poveste spusă cu har are potențialul de a transforma o viață, Poveste cu Îngeri își propune să sădească în inimile copiilor semințele încrederii, iubirii și respectului față de viață, în toate formele ei” (Andreea Voroneanu, coordonatoarea proiectului)

Cine? Foto Union. Dacia Plant. Asociația ROI.

Cât costă? Nimic. Doar ceva timp liber în cele două zile și dragul de poveste. Spusă / fotografiată. 

Eu o să trec pe acolo, cât să aud o poveste. Voi?

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Plante, povești și o campanie publică de fotografie&8221;

  1. Ca tot vorbeai despre doamnele de la Dacia Plant si povestile lor ar fi foarte interesanta o intalnire in care sa le aflm si noi. O intalnire care sa aiba la baza medicina naturista. Ar fi frumos si util

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s