TFB2* – Și au trăit fericiți…

Mă îndrăgostesc repede și des. De locuri, de oameni frumoși, de stări. Îmi amintesc cu zâmbetul pe buze de trăiri nebune și de momente aparte, mă hrănesc din ele și le dau mai departe sub formă de cuvinte. Că așa știu cel mai bine.

Se zice că o dată, dar nu foarte de mult – ba chiar destul de aproape dacă încă putem înșira pe o ață desfășurarea evenimentelor – într-un oraș gri și agitat, doi împărați pricepuți într-ale fotografiei (unul deține Palat, celălalt cultivă Lanul de Secară) și aliați sub denumirea de Foto Union au convocat câțiva cavaleri și câteva domnițe pentru a îi duce să vadă cum e viața de om liber.  Zână bună în povestea noastră a fost Dacia Plant, cu tincturi magice și prafuri de plante ce se transformau în ceaiuri aromate. Maestru de ceremonii – Mugur Pop – un om înalt cu vorba domoală și cu atâta cunoștințe despre cai, daci, plante și alte instrumente magice ale naturii că trebuie să-l cunoști ca să poți înțelege de ce ne-a fermecat.

Povestea a decurs frumos, cu trenuri de noapte și dimineți senine. Cu plimbări la pas sau pe cal. Cavalerii și domnițele nu s-au duelat, ci s-au împrietenit și împărații i-au învățat despre lumea fotografiei cu experimente la fața locului. Și ar părea că totul a fost o amintire frumoasă, ca o dragoste subită și trăită intens, căci ei s-au întors în orașul mare și gri, la viața din spatele calculatoarelor și la visul de a fi cândva, din nou, liberi. Din fericire, povestea noastră continuă frumos, căci am sentimentul că ne-am întors toți de acolo cu dragul de a trăi fericiți. Din lucruri simple, nu din nu știu ce formule de alchimie ori filosofie.

Și pentru că a împărți e cel mai frumos mod de a păstra poveștile este să le dai mai departe, vă invităm la expoziție. Începând de pe 14 noiembrie, cu ora 19, la Teatrul Masca se va deschide prima expoziție de fotografie colectivă a unor bloggeri. Adică domnițele și cavalerii din povestea de mai sus 🙂  Detaliile le găsiți aici, iar expoziția va fi deschisă până pe 4 decembrie.

Concluzia e în titlu. Cam atât pentru azi 🙂

TFB2* – tabăra de fotografie pentru bloggeri, locul de unde am tot scris povești prin bucătăria mea online.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s