TFB2* – prefața

Gara de Nord, la ceas de seară. Cu vreo oră înaintea plecării trenului. Ne strângem frumos, se împart aparate, se face cunoștință. La o oră după ora de plecare a trenului eram tot în gară. Ajungem, cu ochii puțin picați de oboseală în cușete. Mai râdem, mai facem cunoștință (suntem aproape 20, sunt multe nume pentru capul meu mic :)), ne jucăm cu aparatele Sony primite. Somn de voie.

Cluj. Joi dimineață. Am mulțumit aproape celor două ore de întârziere, pentru că au însemnat vreo două ore în plus de somn. O vreme puțin mohorâtă, e prima dată când văd Clujul așa. Nu-i bai, a fost frumos. Cafea bună-bună. Plimbare pentru poze. Amintiri cu duiumul. Între trei zâmbete și șapte amintiri, am cam uitat să fotografiez. Dar tot a ieșit ceva, pentru un proaspăt descoperitor al tainelor din spatele imaginilor. V-aș arăta, dar mi se închid și ochii, și laptopul în curând.

Pe la amiază, drumul spre cei 1111m, unde suntem cazați. O bucată de Paradis în care culorile zâmbesc la fiecare colț. Prima reacție – Acum, că ne-am dat jos din autocar și vedem tot ce e aici, putem să zâmbim și să nu mai spunem nimic. Și știți cât e de greu să mi se închidă gura, la propriu? Vă spun eu, foarte greu 🙂

Alți oameni, de data asta povestitori. De la programul de vizionat film am ajuns la program de povești despre plante și vopsele naturale. A fost mai bine așa, ne-am încălzit cu ceai, s-au făcut planuri. Am analizat imagini. Învățăm, și e un lucru plăcut. Nu numai despre foto, și asta e cu atât mai bine.

Cred că o să-mi fie greu să scriu despre tabăra asta, cu toate paradoxurile ei cu tot, ca de fiecare dată când trebuie să descrii fericirea în cuvinte puține.

Spun doar va urma…

*TFB2 = tabăra de fotografie pentru bloggeri, locul de unde vă scriu povești diverse zilele astea. Eveniment organizat de Foto Union și susținut de Dacia Plant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s