Toamna acesta se numără portretele

 

Și bobocii, bineînțeles 🙂 Și momentele acelea în care te întorci uneori cu gândul puțin în timp, cu un zâmbet un pic melancolic/nostalgic la momentul în care erai merei întrebat cum a fost vacanța de vară și la cele în care, la fiecare 3 luni de zile îți puteai re-scrie răspunsul la întrebarea ce vrei să te faci când vei fi mare? 

Băieții de la Foto Union pun la cale o nouă ispravă fotografică sub forma unei campanii publice de fotografie. De data acesta, vorbim de Portret de Școlar, campanie adresată elevilor din clasele I-VIII. Aceștia sunt așteptați echipați cu uniforme la sediul Foto Union, din strada Berzei nr.16, între 1-8 septembrie. Programările se fac înainte la telefon 0762.293.966 (Claudia). Participanții vor primi un portret A4 printat.

Ce zic eu? Să vă luați copiii/nepoții/verii/surorile (mă rog, persoanele apropiate care se încadrează la categoria școlari), și să mergeți. Cristi și Radu fac parte din categoria aceea de oameni care mie îmi sunt dragi doar pentru că prin ochii lor lumea se strecoară cu o frumusețe ce uneori te lasă fără cuvinte. Și vă recomand să mergeți prin prisma experienței proprii, fie că a fost ea sub forma portretului de familie foreverfolk-istică, a neașteptatei imagini ce-mi este portretul de femeie, sau e prețuitului portret al fratelui meu.

Să fie o numărătoare cu zâmbete și chef de viață, zic (că tot e susținută de Prigat acestă campanie 🙂 ).

 

 

 

 

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Toamna acesta se numără portretele&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s