2 recomandări de weekend în București

Dacă nu ați fugit la mare/munte weekendul acesta, din varii motive. Dacă în casă e cald, dar ați obosit de clasicul program parc/terasă în Centrul Vechi. Dacă vreți să fugiți, dar nu vreți să părăsiți orașul. Dacă vreți artă în fel și chip și aer în același timp. Două recomadări de timp liber pentru azi și mâine.

1. Street Delivery. Nu știu exact a câta ediție este, dar știu cu siguranță că e un eveniment extrem de fain. O stradă închisă (pe numele ei Arhur Verona – adică strada de lângă Cărturești). E cu ateliere pentru copii, muzică, teatru, dans, film și ateliere pentru oameni mari. Dați o fugă, pentru că merită. Programul îl găsiți aici. Dacă am cititori din Timișoara sau din zonă, să știți că și la voi e Street Delivery în acest weekend.

2. Bucharest Music Film Festival. Ultimele două seri din festivalul pus la cale de ArCub. De la 19:30 la 21, muzică măeastră. Mai apoi, proiecții de concerte și opere. În Piața George Enescu, cu intrare liberă. Programul pentru azi și mâine îl găsiți aici.

Eu fug pe seară din oraș, dar dacă ajungeți să-mi povestiți cum a fost, da? 🙂

Weekend plăcut!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s