Reminder

La urma urmei, în fiecare zi poți alege dacă să rămâi cu resentimentul oboselii și al frustrărilor, sau doar cu momentele în care ai zâmbit. În fiecare moment poți alege dacă consumi din tine pentru fiecare pas greșit (al tău sau al altora, nici nu mai contează), sau decizi că poți merge înainte, cu o lecție în plus de la viață. Fiecare om care te rănește lasă urme. Depinde de tine dacă vrei să devii ranchiunos, plin de uri confuze sau stări de greață existențială, sau să continui să crezi în Bun, Frumos și Om.

Sunt lucruri pe care le știai deja, cu siguranță. Uneori, e doar bine să le vezi scrise. Și să nu uiți că, întotdeauna și indiferent de circumstanță, indiferența și răutatea sunt cea mai ușoară alegere. Doar că numele Oamenilor Mari nu se scriu niciodată ușor. La urma urmei, în fiecare zi poți alege să zâmbești și să cauți un motiv de bucurie. Până devine obișnuință.

Poate să plouă și să fie nor. Și totuși poți găsi culoare.

Un weekend frumos vă doresc.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Reminder&8221;

  1. Numele unui Om Mare nu poate fi scris numai de el insusi; desi parem cu totii a fi separati unii de ceilalti, nu existam decat prin legaturile dintre noi si ceilalti oameni. De ce? nu stiu exact, pot doar presupune ca Cineva a coborat printre oameni, si nu a ramas singur, spunandu-si ca a avut sau ca poate avea momente mult mai fericite fara ei. Daca ar fi fost asa, nu ar mai fi putut muri pentru ei, iar noi nu am mai fi putut face acelasi lucru pentru cei mai mici decat El. Nu din ranchiuna ajuti un om care te-a ranit, ignorat, umilit, ci dintr-un motiv atat de nelumesc, incat este o nebunie sa-l gandesc, dara-mi-te sa-l mai si scriu :))
    Iti multumesc sare! Daca sarea s-ar strica si nu ar mai sara, de nimic nu ar mai fi buna decat sa fie aruncata afara si calcata in picioare de oameni, vorba Cuiva. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s