Oamenii din și de lângă noi

Eu cred în puterea oamenilor de a contribui la minuni pentru oamenii de lângă ei. Cred în puterea unui zâmbet, a unei îmbrățișări care să îți însenineze ziua și a solidarității care poate aduce la un loc oamenii cu vieți diferite, dar scopuri comune. Tocmai de aceea, astăzi vă voi povesti despre Cătălin. Un tânăr de aceeași vârstă cu subsemnata, ce a visat să devina medic. Numai că, după ani de studiu pentru a își urma drumul, Cătălin a fost diagnosticat cu o tumoare.

Nu îl cunosc personal pe Cătălin, dar știu că a fost coleg și prieten cu niște persoane pe care le cunosc destul de bine pentru a avea încredere în ele. Mai știu că a muncit enorm pentru a ajunge acolo unde a ajuns (să termini facultatea de medicină cu 9,60 nu-i lucru ușor) și că, dincolo de lupta de acum, tumoarea sa poate fii operată.

Cătălin este omul de lângă noi. Un tânăr (așa cum presupun că îmi sunt majoritatea cititorilor) care își clădea încrezător ziua de mâine. Iar acum luptă pentru ziua de azi. Puteți găsi toate informațiile despre cum puteți să ajutați pe pagina dedicată: http://drcatalinsandu.com/.

Tocmai pentru că eu cred cu tărie în puterea oamenilor din noi de a schimba ceva, azi doar te invit să ajuți un medic să salveze vieți.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s