Ajuta-ne sa recuperam un zambet


Au fost putine cazurile in care am scris aici despre oameni care au nevoie de ajutor. Nu pentru ca nu le consider importante, ci pentru ca de cele mai multe ori trebuie sa crezi ca ceea ce faci poate schimba ceva.

Andi mi-a fost coleg de generatie in liceu. Nu i-am fost colega de clasa sau prietena apropiata, si l-am cunoscut oarecum tangential. Dar stiu ca este un om fain, pentru ca intamplarea face ca in aceea perioada sa ii fii fost un tare bun prieten cuiva apropiat mie. L-am cunoscut prin relatarile ei, si stiu ca este un om in care pofta de Viata este la cote maxime. Andi este unul din oamenii care rade cel mai spor. Oamenii aceia rari, care atunci cand zambesc lumineaza o incapere. Andi este un om in care Viata inca mai curge…dar care astazi are nevoie de ajutor, pentru ca este foarte bolnav, fiind diagnosticat exact inainte de a implini 25 de ani cu cancer (diagnosticul exact fiind: ciroza hepatica virusala HBV compensata, hepatocarcinom de lob hepatic stang si tromboza de vena porta stanga)

Sunt putini oamenii cu Vise frumoase. Si mai putini oamenii care stiu sa se bucure. Haideti sa-l ajutam pe Andi, pentru ca ar fii tare pacat ca un Zambet sa dispara. Si pentru a putea face asta e nevoie de 150000 de euro. Puteti dona in conturile de mai jos, sau puteti macar da un link catre pagina de Facebook sau site-ul sau (unde de altfel puteti citi despre boala, cum a fost diagnosticata si posibilitatile de tratament).

Eu va multumesc si stiu ca si el si cei dragi lui va multumesc pentru orice mic gest.

Conturile sunt deschise la BRD Ploiesti, sucursala Bahluiului, pe numele Andrei Teodoroiu.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s