CN Inot Pitesti 2011 (primele doua zile)

Au fost doua zile pline. 400 si mai bine de copii, ambitii de a depasi punctajele anterioare, cluburi noi, parinti incercand sa se strecoare si ragusind.

Despre clubul nostru (acum Petrolul Ploiesti), numai de bine. Doua medalii individuale pentru Emilia (un argint si un bronz), un loc doi pentru fete la stafeta de 100m mixt. Locul doi in clasament general fete 12 ani. Locul noua in clasament general baieti 12 ani. Locul 10 in clasamentul general al echipelor, la finalul reuniunii 4 (mai avem doua maine). Si pentru 7 copii ramasi, pentru cei care stiu efortul enorm depus de ei pentru performanta intr-un oras cu un bazin vechi si fara nicio scoala cu profil sportiv, e o performanta pentru care putem zambi.

Ma uitam la copiii nostri (ca i-am adoptat intr-un fel de la un concurs la altul), care deja fac cativa ani buni impreuna, si peste sute de ore de antrenamente. Si ii vedeam mai maturi, dar in acelasi timp uniti, incurajandu-se, motivandu-se. Inotul e un sport in care performanta e individuala. Dar echipa poate motiva enorm. Si cine a vazut cum poti recupera cateva secunde doar pentru ca sunt cateva guri care iti dicteaza ritmul, stie la ce ma refer. Au crescut, si mi-e imi creste inima uitandu-ma la ei. La fel cum ma doare fiecare lacrima pe care o vad in ochii oricaruia (nu mai zic de lacrimile lui frate-miu care imi opresc un pic respiratia).

Despre frate-miu. Motivat, ca de obicei, de prezenta mea si a alor mei. Un rezultat foarte bun la bras (locul 15 in clasamentul final) si o imbunatatire de 10 secunde pentru 100 metri liber. Un pic demoralizat de faptul ca pe alocuri nu si-a atins tinta propusa. Dar sper ca asta doar sa il motiveze mai bine. Maine, avem 50 fluture, o proba care nu e tocmai punctul forte, dar unde speram sa ne imbunatatim timpul (credeti-ma, pentru copiii astia, 5-6 secunde inseamna enorm), si 200 m mixt.

Revin curand cu poze 🙂

Va las totusi cateva, daca ma lasa modemul Vodafone sa le pun 😛

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s