Petrecere de final de an cu ForeverFolk

Finalurile de an înseamnă statistici, bilanţuri, analize.

Pentru echipa ForeverFolk, anul 2009 a însemnat împlinirea unui an de zile, un nou site, o treaptă mai sus.

Pentru lumea folkului, anul 2009 a însemanat o sumă de lansări (şi nu pot să nu menţionez aici „Cipilica” lui Ovidiu Mihăilescu, „Cărările cu maci” ale Zoei Alecu, şi fenomenul care deja a atins proporţii naţionale sub forma de folk-jazz, început cu „Luna pătrată” şi încheiat „Cu drag” de Alina Manole), evenimente de impact pentru publicul larg precum Folk You şi Folk Maraton, dar şi pentru cei din interiorul breselei precum Tabăra de Folk, oameni care au crescut (felicitări, Mishu!), multe festivaluri şi concerte.  La final de an e timpul să îi premiem pe cei care au făcut ceva frumos, şi tocmai de aceea avem şi Premiile ForeverFolk 2009.

Pentru mine a însemnat festivalul de la Vatra Dornei, tabara de la Calafat, început de toamnă cu Festivalul Castanilor la Ploieşti, şi o sumă de concerte, lansări, evenimente, oameni noi, oameni vechi. A mai însemnat şi un impuls de a merge înainte, şi doi buni prieteni care m-au ajutat oricând şi oricum a fost nevoie (mulţumesc Raluca, mulţumesc Make). Fie şi prin simpla lor prezenţă în viaţa mea. A însemnat uneori nervi, alteori impulsuri, uneori întrebări, de cele mai multe ori acţiune. Şi a mai adus cu sine şi fericita întâlnire cu câţiva oameni care mi-au devenit dragi prin faptul că s-au lipit în viaţa mea fără să încerce să îmi invadeze spaţiul, şi au devenit bucăţi din ceea ce sunt. Oameni cu care nu aş fi schimbat poate mai mult decât saluturi dacă nu erau concerte, muzici, evenimente care să ne lege cumva (Întâmplări fericite ce-mi sunteţi voi: Crisa, Oana, Andra, Alina, Adi, Alex, Cristinissima, şi nu în ultimul rând, Mihai)

Pentru că a fost un an plin, te aşteptăm alături de noi la ForeverFolk Christamas Party, pe 20 decembrie, în 100 Crossroads, începând cu orele 20.

Vom decerna Premiile ForeverFolk 2009 (pentru cele 5 categorii de anul acesta: Cel mai bun artist folk al anului 2009, Cel mai bun album folk lansat în 2009, Cea mai bună piesă de pe album lansat în 2009, Cel mai bun tânăr artist, Evenimentul folk al anului 2009), vom vedea cu ce bilanţuri de an mai vin şi alţii, şi ne vom bucura de muzică bună alături de artiştii deja confirmaţi: Daniel Iancu, Alina Manole, Mishu Călian, Cristi Corcioveanu, Marius Daşcău, grupul Old Black’s.

2 gânduri despre &8222;Petrecere de final de an cu ForeverFolk&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s