Nocturne

E trecut de ora 1 si eu nu pot dormi. Ar trebui sa fac asta si nevoia de somn mi se simte de la pleopele obosite si ridurile deja aparute in jurul ochilor pana in degetele picioarelor.

Continui totusi sa ma invart de pe o parte pe alta, in timp ce incerc sa imi gasesc un argument. Pentru orice. Mai ales pentru tine. Am obosit sa astept sa primesc raspuns la mesaje nocturne fara sens constant, am obosit ca sa caut oameni, am obosit sa incerc sa construiesc in vid relatii pe care nu le pot construi, am obosit sa lupt cu rautatea din ochii unora, am obosit sa imi pun intrebari si sa nu le pot raspunde, am obosit sa ma caut, sa gasesc si sa pierd fara rost, am obosit sa obosesc.

Si asa as vrea sa ma cauti si sa stii ca sunt aici. Si asa as vrea sa beau ceaiul ala pe care ni-l promitem de atata vreme. Si asa imi e dor sa vorbesc cu cineva anume despre luna si stele si inimi frante (ale mele, ale lui, ale altora). Si asa as vrea sa stam in bucatarie cu un pahar de vin rosu in fata. Si asa as vrea…sa dorm acum si maine (sau azi?) sa fie soare.

Si…somn usor, ca de mult nu am mai spus asa…

Anunțuri

Un gând despre &8222;Nocturne&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s