Sa fie…impro-teatru

Luni seara, ca orice om normal după o zi de muncă şi ceva ore de şcoală, ar fi trebuit să merg acasă. Dar cum m-am revazut cu Duţi, care îmi e dragă şi cu care ma vad cam rar pentru gustul meu, am zis să merg unde merge şi ea, ca să mai apucăm să povestim.

Aşa am ajuns în Mojo Club, cu promisiunea ca „sigur o să îmi placă ce o să văd acolo”. Cald şi bine sus, destul de plin. Apoi a început nebunia.

5 oameni pe scenă. Din când în când şase, anume atunci când prezenta Dan. Şi noi, stând la masă, râzând cu gura până la urechi. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Băieţii aştia s-au jucat pe scenă. O joacă serioasă, de oameni care ştiu teatru, de oameni care vor să facă ceva inedit. Pantomimă, cântecele improvizate, poveşti la sugestia publicului. Joaca lor ne-a prins şi ne-a destins pentru aproximativ două ore, lăsându-mă doar cu ideea că trebuie musai să îi mai văd. Tocmai pentru că munca lor e impresionantă (şi nu, nu au venit cu nimic repetat de acasă, doar cu o mult talent la pachet şi multe exerciţii în spate). Şi păreau atât de naturali, şi poveştile şi replicile se legau aşa frumos, şi comunicau doar din priviri. Bine, au fost şi momente când se putea un pic mai mult şi mai bine, dar oricum ca să faci ce au făcut ei îţi trebuie un pitic bine ancorat de creier şi muncă şi har.

Iar trupa Obligo le are pe toate. Aşa că, dacă vreţi să vă destindeţi lunea seară, când parcă nici iarba nu creşte, dacă vreţi să fiţi prinşi într-o joacă serioasă şi plină de inedit, să ştiţi că îi găsiţi în fiecare luni, de la ora 21.00, în Club Mojo. Intrarea este 10 lei.

Mie mi-a plăcut şi clar mai merg.

[aseară, setul lui Imi în Mojo m-a umplut de energie muzicală. Revenim cu amănunte în curând, pe Forever Folk.  A fost…aşa cum trebuia să fie. Azi, iar sunt fenomene astronomice stranii cu apariţia Lunii pătrate în Iron City. Restul…Chopin şi tăcere, vorba cântecului-obsesie din finalul concertului de ieri]

Reclame

5 gânduri despre &8222;Sa fie…impro-teatru&8221;

  1. […] Se spune că una din cele mai bune metode de promovare a unui produs sau serviciu e „word of mouth”. Adicătelea  publicitatea prin intermediul comunicării dintre interlocutori. Nu, nu încep o lecţie de marketing. Vreau să motivez ceea ce urmează. Vreau să strig în gura mare Hai la Obligo! Trupa Obligo! Cine sunt Obligo? Păi Obligo înseamnă nişte tineri studenţi la teatru care fac un show de improvizaţie în fiecare luni la ora 20.00 în club Mojo, pe strada Gabroveni la numărul paişpe.  De ce vorbesc eu de ei acum? Păi în primul rând trebuia s-o fac mai devreme, mult mai devreme, pentru că sunt câteva săptămâni bune de când eu şi gaşca suntem prezenţi în Mojo. Sunt câteva săptămâni bune de când am o seară de luni plină de hohote de râs. Ce e frumos la Obligo e faptul că nimic nu e regizat. Totul e spontan iar spectatorii au şi ei rolul lor în scenariu . Replicile primite din public reprezintă baza de la care se porneşte acţiunea. Sunt tineri, sunt talentaţi, sunt glumeţi şi merită să se facă cunoscuţi. Concluzie: recomand Obligo! Acest articol a fost scris din proprie iniţiativă, nu mi-a cerut nimeni să fac acest lucru. Sunt oameni pe care i-am văzut la treabă şi mi-au plăcut. Garantat o să vă placă şi vouă!  Pe mine mă găsiţi acolo! Au mai scris despre Obligo Ralu şi Oana. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s