La multi ani III

Evident, azi e post tematic. Eu nu sunt in fata calculatorului, dar wordpress is magic 🙂

Dacă stau să număr toţi cei cu nume de Mihai(l) şi Gabriel, plus derivatele Mihaela/Gabriela pe care îi cunosc s-ar putea să treacă anul. Pentru toţi şi tuturor le adresez clasica urare din familia mea: „Sănătate maximă, realizări măreţe şi fericiri importante” plus adiacentul „La mulţi ani”.

Cei mai cei sărbătoriţi ai zilei:

– Copilu’ familiei pe numele său întreg Dulu Costin Gabriel, mândru posesor al 10 ani plus 1 lună fix. Care când a fost prima dată strigat la grădiniţă Costin nu a ştiut că e vorba despre el. Pentru că el e Gabi. Îmi doresc pentru el să se bucure de fiecare experienţă trăită, să păstreze o parte din copil din el când va creşte, să meargă mereu înainte, cu capul drept. Să crească frumos. Şi multe altele

– Unchiul Copilului, care e şi unchiul meu, dar care împarte cu mai sus menţionatul şi ziua de naştere şi cea onomastică. Apoi, şi dumnealui numai de bine şi frumos îi doresc.

– dublu câştigător pentru că azi e dublu sărbătorit: Mihai.  Cel căruia îi datorez 2 tiruri de ceai de hamei şi probabil încă unul pentru consilierile internetistice de la miezul nopţii. Care domn este unul din cei mai zâmbitori şi optimişti oameni pe care îi cunosc, plin de energie pozitivă chiar şi atunci când pică de somn, şi cu care împart muzici şi cduri şi păreri, şi care intră cu brio la capitolul „Oameni” din viaţa mea. Apoi, pentru tine, domnule (că  despre tine măcar ştiu sigur că citeşti) urările sunt puse în ordinea în care îmi vin în minte: să ai parte de cât mai puţin stres printre francezii ce ne leagă şi cât mai multe închideri de lună fără stat peste program, să îţi rămâi optimist, să înveţi să cânţi la chitară până la anul, să fii fericit şi împlinit aşa cum îţi doreşti. Şi dacă se poate, să primeşti o fabrică de bere, ca să mi se anuleze mie datoria :D.

Cadou special pentru oameni speciali: O zi perfectă! (cam aşa spune traducerea titlului de mai jos)

Anunțuri

Un gând despre &8222;La multi ani III&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s