Nelamurire nervoasa

[fara diacritice de data asta]

Sa-mi explice si mie cineva de ce intr-o seara in care ajung rupta, franta, etc dupa o zi de munca absolut (sau finalandia, vorba cuiva) mirobolanta si asezonata nu numai cu taskuri multiple (cu astea suntem obisnuiti), ci si cu un nivel de tensiune sporit…revenid, aceeasi seara in care chiar sunt dispusa de sa dorm de la 11 si un pic, de ce tocmai in seara aia de joi vecinii de la 3 dau un chef monstruos? Si mai ales, de ce vecinii de palier simt nevoia sa compenseze cheful lor cu diverse sunete animalice si ciocanituri in usi???

Probabil din acelasi motiv pentru care atunci cand ma hotarasc sa imi fac si eu baie seara (adica pe la 12-1-2 cand ajung acasa), apa calda refuza sa fie calda si sa ma convinga sa indeplinesc complicatul ritual dimineata.

Acest post este scris la ora 12.01, peste aproximativ 9 ore si cateva minute in plus sau in minus (in functie de starea corporatiei dimineata) va fi recitit. Si imi va oferi justificare pentru starea de nervozitate pe care o prevad maine. Pentru ca Oana are un sistem intern foarte bine pus la punct: poate foarte bine sa supravietuieasca cu 6 ore de somn pe noapte (hai, fie 7). Si nici nu are probleme foarte mari cu lipsa unora din ele. Dar atunci cand chiar ii e somn (ca acum de exemplu) si nu poate (nu e lasata) sa doarma se transforma intr-un mic monstrulet. So, be aware.

Gata, Oana incearca sa isi puna perna in cap si sa doarma. Sau macar verifica daca a venit apa. Si mai ales, inchide calculatorul inainte sa i se para chiar amuzant ca scrie despre propria-i persoana la persoana III.

[totusi, Oana s-a hotarat ca daca ii ofera cineva un raspuns pertinent si credibil, da si ea ceva in schimb. Negociem 🙂 ]

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s