Fericiri galben-ruginii

Pentru ca sunt unul dintre oamenii care nu construieste ziduri in jurul lui pentru a se apara, ci doar pentru a vedea cine are curajul sa il darame si voi ati stiut sa faceti asta fara sa va straduiti si fara sa insistati…

Pentru ca micile caramizi aruncate au creat un final de saptamana plin si frumos. Cu popcorn si comedie numai buna de descretit fruntea, cu o ora la telefon care m-a facut sa rad in ciuda somnlui de dimineata din gene, cu bunici si curtea mare si verde a Institutului Ana Aslan, cu o Avalansa de imbratisari, priviri, mici bucurii de revedere, cu oameni care sunt acolo pentru ca stiu ca am nevoie sa fiu acolo si ma scot din casa la 11 noapte doar pentru a rade putin, cu povesti spuse la o bucata de lasagna, printre cantece ragusite si secrete intre fete 🙂

Pentru ca un zambet si o vorba calda pot spune uneori mai mult decat zeci de scrisori, poezii, sau cantece. A fost un final de saptamana asa cum trebuie sa fie fiecare zi: cu soare si povesti spuse nu la gura sobei, dar cu multa caldura sufleteasca.

Pentru ca vineri ma gandeam cu groaza la singuratatea zilelor ce urmaza si la insingurarea autoimpusa de nervozele toamnei, iar voi (fara sa va cer, fara sa stiti, fara sa va propuneti) mi-ati daruit doua zile colorate.

Azi, din culori si cantece, va astept la 19 in Big Mamou pentru Remember Vali Sterian.

Si pentru ca, vorba lui Vali „nu ma tem, cum am spus, de concluzii/ si nici de premize, doar de urmari”, azi Oana din Bucate declara pierdut un „Pariu pe o lacrima”. Si nu imi pare rau.

Valeriu Sterian – Pariu pe o lacrima

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s