La plimbare…

Ce faci atunci cand iti e dor si nici macar nu stii exact de ce sau cine iti e dor? Cand ai un gol in tine, in care tot arunci senzatii si emotii si trairi si oameni? Cand, aproape plin, golul se face mai mare si inghite tot ce ai aruncat in el?

Habar n-am.

Cred ca cel mai bine e sa le lasi pe toate acolo, si sa iti scoti nitel sufletul la plimbare pe carari nebatute pana atunci. Nu conteza unde, numai drumul sa fie frumos si plin de neasteptat.  Pana ma intorc eu din plimbare, puteti iesi voi sa vedeti:

ForeverFolk. Make s-a intors cu forte proaspete avem asa: biografie Vasile Seicaru, interviu cu Mircea Baniciu si interviu cu Ducu Bertzi. De vazut si ascultat.

– bannere pentru SoupNights. Le gasiti aici, se pun usor si nu va costa nimic (eventual 30 de secunde). Cu toate ca nu stiu personal nici unul din oamenii implicati in proiectul asta, sunt sigura ca sambata seara viitoare o sa plec de acolo cu zambetul de buze. Tocmai pentru ca o sa ii cunosc. 🙂

In alta ordine de idei, a aparut indiciul unul pentru Puzzelul muzical

Si pentru ca e ziua Mariei Gheorghiu va las cu o piesa care mie imi e tare draga, si care a ajuns pana departe (la modul propriu – am ascultat piesa la Calafat cantata de bulgarul cel simpatic pe numele sau Krasimir).

Maria Gheorghiu – Usa ce-o incui

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s