E nevoie de o mana de ajutor…

Dragii mei, cu toate ca am o tona de povesti mai vesele si maimai frumoase de spus, dupa weekendul prelungit in nord de tara, nu pot uita vestea pe care am primit-o sambata seara. Un bun amic se afla in coma. Si  prietena lui e pe moarte. Si au mare, mare nevoie de donatii de sange, pentru a trai. Asa ca apelez la ajutorul vostru, dragii mei cititori, pentru a salva doua vieti. Nu e vorba de mult, nu va cer bani, ci doar cateva picaturi de sange si bunavointa.

Daca doriti sa ajutati, puteti dona sange la Institutul de Hematologie, Strada Constantin Caracas nr 2. (dupa iesirea din Pasajul Victoria inspre Gara de Nord prima strada la stanga este Dr Felix si urmatoarea strada la stanga este cea in cauza). Donarea se face numai dimineata incepand cu ora 7.30. Este nevoie sa aveti buletinul cu voi si sa mentionati numele celor doi: Razvan Conteanu (Alien asa cum il stiu eu si restul cunoscutilor) si Onisor Ana Maria. Nu conteaza grupa de sange pe care o donati, insa nu uitati sa mentionati numele.

Va multumesc.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;E nevoie de o mana de ajutor…&8221;

    • No offence, dar atat timp cat e vorba despre niste oamenii care MOR de ce mai e nevoie sa stii detalii despre accident? Adica vei dona sange in functie daca vei stii daca din vina lor sau nu a fost accidentul? Nu stiu multe detalii si nu ma intereseaza. Erau doar doi oameni in drum spre 2Mai, care acum au nevoie de o transfuzie de sange. Punct.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s