Concurs de inot (Arad – iunie 2009 II)

Pana pun eu deseara poze si rezultatele din prima zi (ca in a doua nu am mai apucat sa le iau), iaca-ta ca al nostru CSS Ploiesit a ajuns la ziar.  Inclusiv cu numele lui frate-miu pe acolo 🙂

O medalie nationala pentru CSS Ploiesti

La Arad, sambata si duminica, s-a desfasurat Campionatul national de natatie, intrecere rezervata sportivilor in varsta de zece ani. La competitie au participat inotatori si de la CSS Ploiesti.
Dupa o prima proba in care niciun sportiv ploiestean nu a reusit sa urce intre primele zece pozitii ale probelor desfasurate, in proba a doua, gruparea prahoveana a castigat si o medalie de bronz. In proba de stafeta 4×50 m liber feminin, CSS Ploiesti a incheiat pe locul trei, cu timpul de 2.34,96 minute, zece secunde de prima pozitie. In componenta formatiei s-au aflat Moraru, Florea, Colti si Tache. In proba similara masculina, prima echipa a gruparii prahovene, alcatuita din Constantinescu, Anton, Coromelcea, Bajenaru, a avut o evolutie buna, clasandu-se pe locul sapte din 23 de formatii prezente la start. La finalul primei zile, CSS Ploiesti se afla pe locul sapte in clasamentul general pe echipe, cu 18 puncte.
In cadrul ultimei reuniuni a campionatului, ploiestenii au mai castigat cateva puncte, Alexandra Moraru sosind pe locul sase in proba de 50 m spate feminin (40,98 secunde). Aceasta a fost singura prezenta ploiesteana intre primele pozitii in probele individuale.
Totodata, stafeta feminina a clubului prahovean a mai fost aproape de o medalie, in proba de 4×50 m mixt, insa aceasta a sosit pe locul patru, la peste trei secunde de ultima treapta a podiumului de premiere. Formatia a avut aceeasi componenta: inotatoarele Moraru, Florea, Colti si Tache. In proba similara masculina, stafeta echipei CSS Ploiesti – formata din Anton, Dulu, Bajenaru, Coromelcea – a incheiat pe pozitia a saptea. Ca urmare a celor 37 de puncte acumulate in total, gruparea prahoveana s-a situat pe un onorabil loc sase in ierarhia finala pe echipe.

(articol semnat de Petre Apostol si preluat de aici. Sublinierile imi apartin. )

Anunțuri

Un gând despre &8222;Concurs de inot (Arad – iunie 2009 II)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s