Concurs de inot (Pitesti – mai 2009 II)

Ziua doi a fost plina de peripetii, oboseli, suparari. S-a inceput cu proba de bras, unde Copilul a scos cel mai bun timp al sau (si anume 51.23) de pana acum. A fost in seria 9 din 10 si a iesit pe locul 2. La fluture stiam ca nu ii place si ca nu se descurca cine stie ce, dar a participiat si acolo pentru a isi putea evalua cresterea. Seria 5, locul 5, timpul nu il mai stiu.

Proba de stafeta o asteptam toti cu sufletul la gura, stiind ca la grupa de varsta 10 ani si fetele si baietii au sanse de reusita mari. Din pacate pentru al meu Gabi, el a trebuit sa invete ca atunci cand unul din echipa are o problema atunci toata echipa sufera…El a fost ultimul la start, dar primul pui care a inotat a avut ceva problema cu ochelarii asa ca s-a oprit in mijlocul bazinului sa ii aranjeze. Multi timpi pierduti. Si uite asa, cand se apropia finalul il vedeam cum se uita la competitori cum pleaca unul cate unul si mai avea un pic si plangea. Dar nu a facut asta. A plecat in forta, a innotat dand tot ce putea mai bun (a scos chiar un timp mai bun decat la individual).

Pentru Ploiesti, ca si echipa, rezultatele finale au fost un loc 3 la 100 de metri spate feminin, doua locuri 3 la stafeta pe 50 de metri, liber (una la baieti, una la fete – grupa de varsta 10 ani), si un loc 1 – tot stafeta, fete.

Un concurs frumos, cu un copil putin dezamagit dar sper eu mai motivat sa mearga inainte. Doua bucati parinti si una bucata sora rupti de oboseala.

Total off topic: LA MULTI ANI, MYSHA!!!. (pe care aseara, dupa maraton Pitesti-Ploiesti-bagaje-gara-Bucuresti-camin-Iron City, am reusit sa il felicitez personel. Eu, si toata lumea buna prezenta la micul party pus la cale acolo: Zadufii, Alina Manole, Imi, Tivodar, bineinteles subsemnata, Cristinissima, Nico, Jonnie, Bodi si tot asa. A fost de-men-tial). Deci ii urez lui Mysha sa o foloseasca pe Alma sanatos, sa nu mai dea stafilococii peste el, sa nu mai trebuieasca sa zaca 5 zile in casa, sa ne cante, sa ramana un bun prieten, sa isi pastreze simtul umorului si pofta de viata . Si nu stiu ce sa mai scriu.

Inchei si azi cu poze de la concurs. Poza cu gropile nu are nici o legatura directa cu concursul. E doar o mostra de sosea principala in judetul Dambovita. Ca sa stiti ce sa ocoliti. Si cam asa e drumul pe vreo 30 de km… (concluzia e ca daca mergi dintre Ploiesti spre Pitesti nu e indicat sa o iei pe traseul cel mai scurt si anume Floresti-Targoviste-Gaiesti-Pitesti pentru ca iti omori masina)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s