Concurs de inot (Pitesti – mai 2009 I)

Va salut de pe meleaguri pitestene, unde ma aflu pierduta printre 328(!!!) de copii de 7 pana la 12 ani. Din toate colturile de tara (Braila, Arad,Brasov,Bucuresti,Ploiesti samd), la primul concurs de inot al Copilului (care Copil cu C mare se intampla sa fie fratele meu de 9 ani si un pic). Bine, primul concurs serios, ca am mai avut parte de diverse competitii locale prin Ploiesti. Trupa de la Ploiesti a venit cu 18 copii si vreo catiava parinti, buni sa isi piarda vocile in tipete de incurajare. 🙂 Dar e frumos aici, bazinul olimpic al Pitestiului ne-a lasat masca (cine a vazut in ce conditii se face inot la Vega la Ploiesti stie de ce), noi sunt mandrii de puii care s-au descurcat mai mult decat onorabil (in conditiile in care au concurat cu alti pui de la licee sportive, care fac cate doua antrenamente pe zi, in timp ce la noi se fac 4-5 pe saptamana). Avem si o medalie, la 50 de m  spate fete (grupa de varsta 10 ani).

Copilul familiei a concurat ieri la 50 metri liber (seria 9 din 15, locul 1 – la rezultatele finale, locul 33 din 131 de participanti – timp de 42.01, o imbuntatire cu 5 secunde fata de ultimul concurs) si la 50 metri spate (seria 10 din 15, locul 2 din motiv de start ratat – la rezultatele finale locul 41 din 138 de participanti – timp de 52, un pic mai slab decat timpul de antrenament). Speram sa ne calificam la Arad, pentru 13-14 iunie.

In rest, si pentru parinti si pentru copii (mai ales pentru copii) a fost tur de forta: plecat ieri la 11 din Ploiesti, ajuns la 14.30 in Pitesti, pauza pana la 15, antrenamente de la 15 la 17 si apoi concurs…pana la 22. Dar e frumos, sunt cei mai simpatici cand se incurajeaza unii pe altii din tribune, se felicita pentru timp sau se aduna in jurul Ioanei si intreaba „Doamna, a fost bine?”

Respectele mele pentru doamna Ioana, care reuseste sa ii tina din scurt fara a fi dura cu ei, care reuseste sa ii incurajeze si sa ii faca sa vada ce au facut bine.

Azi ne asteapta bras, fluture si stafeta. Intre timp eu ma fac ca invat pe holurile acestui minunat bazin olimpic, cu prize, banci si wireless.

Voi? Ce ati facut pana acum in acest weekend?

Va pun si cateva poze asa, de drag. Daca vreti sa vedeti o chestie faina, mariti imaginea cu bazinul. Nu am reusit sa prind chiar tot bazinul olimpic, insa e facuta la antrenamente, cu vreo 300 de copii pe acolo. 😀 O mare cu brate. Sau de brate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s