Cronicutza de folk declara „Everybody needs some…Body”

In fiecare miercuri e acolo. Si aproape in fiecare orice alta zi a saptamanii. Ne zambeste, ne saluta, sta cu noi, ne canta din piamptanul fermecat. Ii plac motoarele, ii place pac-pac, ii place muzica. E gazda noastra, in serile cand ne simtim ca acasa in Iron.  Si aseara fu ziua lui, si i-am cantat cu toti „La multi ani!” lui Body, dorindu-i sa ne primeasca in Iron mult timp de-acum ‘nainte, sa ii fie toate bune si la locul lor, sa avem cat mai multe seri de folk asa cum m-au invatat pe mine anul asta serile de FolkFrate. De-astea cu PMS (si nu, nu e vorba de spaima femeilor si nervii aia lunari cand devenim irascibile, plangacioase, anxioase etc, ci de o definitie a muzicii folk ca Poezie-Muzica-Suflet).

Deci: LA MULTI ANI, BODI!

L-au cantat si ne-au incantat urmatorii [cel putin de la ora la care am ajuns eu]: Dragos Boeru [nu mai e nimic pus pe blog de mult, dar macar gasiti ceva mostre muzicale], Alina Manole, Vampiru’, Gaza, Costica, Stefan Tivodar si eterna si fascinanta echipa FolkFrate – Jonnie, Mysha si Teddy. Ne-a lipsit Cristina.

Fu fain aseara. Mai multe despre, gasiti aici.

[inainte de a ajunge in Iron, am alergat pret de o bere prin Avast, unde avem covernight.  L-am ascultat pe Tivo, acompaniat de Ciocanel si cam atat, ca vroiam sa cantam si noi la miez de noapte si sa il uram pe Body.  E o seara faina si acolo, merita incercata. ]

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s