FOLK CHRISTMAS PARTY

2_nou

Pe data de 20 decembrie, in clubul 100 Crossroads, Gaskademia de Folk si ForeverFolk organizeaza FOLK CHRISTMAS PARTY, o petrecere cu muzica folk, Mos Craciun, voie buna si, bineinteles, cadouri.

Deschiderea serii va fi facuta de mini-recitaluri sustinute de prieteni de-ai Gaskademiei. Alina Manole, Ovidiu Mihailescu si Marius Matache (membrii veterani ai Gaskademiei) vor continua seara cu un amplu recital. Petrecerea va fi continuata pana dimineta, cu muzica, dans, voie buna. Pentru a va starni si mai mult curiozitatea, va anuntam ca vor fi si concursuri cu premii!

Gaskademia de Folk este o grupare artistica, si nu o trupa in sine. Ea este formata din folkisti care se sustin reciproc si care isi doresc revigorarea si înnoirea folkului din Romania. Pe 20 decembrie ii veti putea asculta pe Ovidiu Mihailescu, Marius Matache si Alina Manole, precum si pe alti membri ai acestei grupari folk, in cadrul unei petreceri care marcheaza finalul unui an folk de calitate.

ForeverFolk serbeaza cu ocazia FOLK CHRISTMAS PARTY jumatate de an de la lansare, in care a crescut precum printul din poveste : in sase luni precum altii in cativa ani. ForeverFolk este singurul site dedicat aproape in totalitate muzicii folk, un loc care a adunat la un loc clipuri, fotografii, recenzii, informatii despre artisti sau stiri din muzica folk. Este un spatiu unde sunt prezenti atat clasici ai muzicii folk romanesti, dar si nume mai putin cunoscute care merita sa fie promovate

Va invitam astfel la un concert de final de an, cu inima plina de muzica si veselie, intr-o atmosfera de sarbatoare. Un concert cu prieteni ai muzicii folk. In public si pe scena.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s