Lansare „intre doua betii”

Pe Serban l-am cunoscut acum aproape 3 ani cred. M-a uimit de atunci un simt al umorului si al observatiei special, condimentat de ironic si de posibilitatea de a vorbi liber si deschis. Nu obisnuiesc sa recomand carti pe care inca nu le-am citit. Dar motivul pentru care voi spune „da” acestei carti e o prezentare foarte buna plus o incredere destul de mare in simtul scriitoricesc al lui Serban Anghene.

Maine, la Gaudeamus, la ora 17, isi va lansa cartea „Romanul intre doua betii”.

romanul_dintre_doua_betii_serban_c_anghene1

Din prezentare: „Student la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si reporter la Radio România Actualitati, Serban Constantin Anghene si-a facut debutul literar în revista Luceafarul, în 2004, cu povestirea „Epilog” si a câstigat concursul de eseuri al clubului Kiwanis în 2005. Acum, în „Romanul dintre doua betii”, aflat la debutul editorial, tânarul scriitor abordeaza, în premiera, proza lunga. O poveste despre doua iubiri între doua betii, ce se desfasoara pe durata unui an în orasul Victoria Elvetiei, avându-i în „distributie” pe profesorul Sandu si îngerul Vasilica, tiganca Silistra si Schije, un picaro uns cu toate alifiile – iata „ingredientele” operei, condimentate de târâitul magic al telefoanelor publice aflate în custodia Silistrei, o disparitie misterioasa si o scrisoare-epilog revelatoare.”

Dincolo de asta, pot baga mana in foc ca domnul Anghene scrie alert si plin de viata si te tine in priza, ca are destula actiune si destula enigma cat sa nu devina plictisitor, si destul umor/cinism/absurd ca sa fie o carte care sa prinda. Asa ca o recomand.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s