Welcome to the real world!(din muzica de facut bucate IV)

Uneori, nu e de ajuns sa stii ceva. Pentru ca trebuie sa faci ceva cu ceea ce strii. Uneori, nu e de ajuns sa spui ceva. Pentru ca cel de langa tine trebuie sa si inteleaga si sa simta. Chiar daca e trist, uneori nu e de ajuns sa simti, ci trebuie sa lupti. Si chiar daca nu e bine, uneori trebuie sa cobori din lumea de steleute si floricele, in aia reala, in care oamenii pot sa plece sau pot ramane, in care admiti exsitenta non-perfectiunii, in care exista si liniste si nebunie.

Din cand in cand, uneori, realizezi ca e bine sa cobori, pentru ca lucrurile sunt mult mai frumoase in lumea reala. Pentru ca am invatat ca zborurile nu trebuie sa mearga intotdeauna in sus. Si pentru ca in lumea reala lucrurile, oamenii si vietile, iubirile si zborurile sunt…reale.

Damien Rice – The blower’s daughter

Azi, mersul meu a zdrobit un zbor de fluture. Mai apoi, a schiopatat putin, intre trei fraze absurde si un cantec firav. Spre seara, un magician i-a dat aripi. Acum se joaca in jurul unei lumini albastre, in timp ce sopteste o ruga de multumire.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s