Cronica unei nopti albe [FolkFrate 24 septembrie 2008]

Tren Ploiesti-Bucuresti, orele 21.00, multa lume, o imbratisare de bun venit. Au fost prezenti: Alina Zaharia, Dragos Boeru, Mysha, Teddy, Jonnie, Tivo (as in Stefan TIvodar cu prescurtare), Cristina, Nico, Tanase, Dan Gaina. Numai lume buna, care ne-a cantat pana la 5 dimineata. Fum mult, oameni si mai multi (ajungerea la bar de langa scena era aventura secolului si se putea intinde pana la juma’ de ora daca mai si salutai oamenii cunoscuti). Prezente faine si pe care nu le vazusem de mult. Sentiment de acasa. Ecusoane cu „Vlad Rulezz”. S-a cantat. Mult, pana la 5 dimineata. Din playlist: Cantece noi de la Alina, „cuvinte mici”, „cantec fara referen”, „elegie”, „miruna” (pe formula Dragos si Teddy), piesa lui mircea iordache cu „iubita mea e marea” (cantata de Jonnie, Nico, Mysha), moment cu tenta „folk rocks or goes reagee” (o nebunie, un fel de jam session cu mysha, tivo, teddy si tanase pe alocuri, in timp ce bodi si zanul maseluta cantau la piepteni sau muzicute), „vst”, „billy jean”, „ain’t no sunshine”, urma in varianta iron (adica stefan si adi), jonnie si mysha si „straja”, „seductie”, „alte clipe traite,alt epilog”, „iluzia unei insule” (in memoriam Vali Sterian), lipton de piersici, timi, fum, maini, ochi, voci.

Geniala seara. Noapte.  Si cu asta am zis tot!

Via Dragoselu’ (a lu’ Boeru’) am gasit ce vedeti mai jos. De la Alooper. Filmulete de la sus-numitul gasiti aici. Si poze din „Orasul de otel”, aici.  

off topic: azi am scris si aici. Iar RDS e cel mai prost provider de net din lume. Si pe 10 e concert Byron si in deschidere canta „pustiul” meu din Iron, Tivo. Dar despre astea toate in alta zi…Cand nu imi pica ochii prin tastatura

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s